Teammanager

40 hours

Staff

Teammanager

 

Over de functie

Als teammanager ben je verantwoordelijk voor de operationele aansturing, het inspireren en het coachen van de brand ambassadors binnen jouw klantteams. Met elkaar breng je de resultaten van klanttevredenheid, first contact resolution, efficiency, sales en kosten naar hoger niveau. Je bent het operationeel gezicht van Xtrasource binnen de klantrelatie. Het overtreffen van de klantverwachtingen is hierbij essentieel!

Functie eisen

Wegens uitbreiding van bestaande dienstverlening en het starten van een nieuw project zoeken we een ervaren teammanager die uitdaging haalt uit zowel het continu verbeteren van operationele resultaten als de samenwerking met onze klant. Je bent van nature een leider en beschikt over een gezonde dosis ondernemerschap. Met jouw inspirerende stijl van leidinggeven ontwikkel je jouw team naar een hoger niveau. Je bent verbindend en viert samen successen. Vanzelfsprekend ben je klantgericht, procesgericht, commercieel, overtuigend, communicatief vaardig, resultaatgericht en stressbestendig.

  • Je hebt een HBO/WO opleidingsniveau;
  • Je hebt senioriteit als operationeel teammanager door aantoonbare ervaring in contact centers en bent hierdoor in staat om zowel op inhoud als gedrag medewerkers aan te sturen;
  • Je bent in staat op een resultaatgerichte manier richting geven aan medewerkers; doelen formuleren en middelen faciliteren;
  • Je bent in staat om op operationeel niveau klantverwachtingen te overtreffen en innovatie in te brengen en toe te passen;
  • Je hebt een groot analytisch vermogen. Rapportages hebben geen geheimen voor jou want deze kun jij feilloos interpreteren.
  • Je beschikt over een flinke dosis ambitie en energie en weet je omgeving goed te motiveren en te stimuleren door je enthousiasme en doorzettingsvermogen.

 

Wat wij bieden

In een sterk groeiende en dynamische organisatie krijg je de kans om je volop te ontwikkelen als contact center professional. Door het zichtbaar maken van je toegevoegde waarde is er veel ruimte en vrijheid om deze functie naar je hand te zetten. Uiteraard delen wij onze passie voor klantcontact en onze passie voor klantcontact en onze kernwaarden. Arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en doorgroeien binnen de organisatie is mogelijk.

Our application procedure

Job application
Your application is successful, nice that you want to join our team! We will review your application and contact you as soon as possible.
Online assessment
Do not panic! This assessment will help you and us to see where you fit best within our organization.
First meeting
We would like to meet you in person and we are curious if you fit within our team.
Contract proposal
You have left a good impression, we want to make you an offer that you can not refuse.
Follow-up
Congratulations! You are joining our team, welcome to Xtrasource!